«Η φυλακή είναι σκληρή… Δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι, κάθε μάνα θα το έκανε για τα παιδιά της»!… Ξεσπάει η 53χρονη καθαρίστρια (βίντεο). - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

«Η φυλακή είναι σκληρή… Δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι, κάθε μάνα θα το έκανε για τα παιδιά της»!… Ξεσπάει η 53χρονη καθαρίστρια (βίντεο).

Αποφυλακίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 ετών επειδή παραποίησε το απολυτήριο του δημοτικού για να διοριστεί στο Δημόσιο, μετά τον σάλο που ξέσπασε.
Η 53χρονη Δήμητρα Τσιαντάκη σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο του Open επισήμανε πως το έκανε για τα παιδιά της. «Δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι, μέναμε σε ένα χαμόσπιτο», είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Κάθε μάνα θα το έκανε για τα παιδιά της».
Η καθαρίστρια, που πέρασε 23 ημέρες στη φυλακή, εξομολογήθηκε ότι ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν την άκουσαν: «Οταν ερχόμουν εδώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι έμπαινα στη φυλακή. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση. Τους είχα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, δεν με άκουσαν».
«Η φυλακή είναι σκληρή, σε χωρίζει από την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τη ζωή σου… Το ’κανα για τα παιδιά μου, να μην ζήσουν όσα εγώ, για να γίνουν αξιοπρεπείς άνθρωποι», συμπλήρωσε.
Η κα Τσιαντάκη μετά την αποφυλακισή της δήλωσε ότι αισθάνεται «ταλαιπωρημένη». «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει, θα περάσουν 3 – 4 ημέρες, και μετά… Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη που θα γυρίσω στην οικογένεια μου», είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, ανέφερε ότι θα συνεχίσει το γυμνάσιο και μετά να βρει μια δουλειά «ότι να ‘ναι», όπως είπε. «Πήγαινα στα μαθήματα στη φυλακή, θα συνεχίσω το γυμνάσιο και έξω, θα προσπαθήσω να βρω και μια δουλειά ό,τι να ‘ναι», δήλωσε.
Από το Blogger.