Ακρίτα προς Σεφερλή: Ευχαριστώ τους θαυμαστές του που μου εύχονται ψόφο και καρκίνο

Δεν δείχνει να έχει τέλος η αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή. Η δημοιογράφος επανέρχεται με νέα ανάρτηση στο facebook που με λεπτή ειρωνεία σχολιάζει τους θαυμαστές του ηθοποιού και όσα γράφουν για εκείνη στα social media.
Οπως λέει η κ.Ακρίτα, τελεί εν αναμονή της μήνυσης του ηθοποιού και όσο συμβαίνει αυτό ευχαριστεί θερμά τους θαυμαστές του «για την κοσμιότητα και την λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι».
Η Ελενα Ακρίτα απαντά και σε όσα είπε για τον γιο του Μάρκου Σεφερλή και την ενόχληση του παιδιού από τα όσα έγραψε για τον πατέρα του, γράφοντας: « Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο ή αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει».
Και η Ελενα Ακρίτα κλείνει την ανάρτησή της σημειώνοντας σκωπτικά: « Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος αχ εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.