Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τους οπαδούς: «Όλοι στο γήπεδο με την ΑΕΚ» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τους οπαδούς: «Όλοι στο γήπεδο με την ΑΕΚ»

Με τη σημείωση πως ΑΕΛ σημαίνει Λάρισα και Λάρισα σημαίνει ΑΕΛ, η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τάσσεται υπέρ της θέσης του Δημάρχου Λάρισας Απόστολου Καλογιάννη, ενώ στέλνει μήνυμα ενότητας και μαζικής παρουσίας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (16/12, 17:15) προς τον κόσμο των βυσσινί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Συναισθήματα άφατης ικανοποίησης και λαρισινής υπερηφάνειας προκάλεσε σε όλη την "βυσσινί" οικογένεια το μήνυμα του Δημάρχου μας κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Οι προτροπές, οι νουθεσίες του, η διαυγής θέση του στο θέμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και γενικά το ξεκάθαρο μήνυμά του με πολλαπλούς αποδέκτες, δεν επιδέχονται ίχνος παρερμηνείας. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και δηλώνουμε ευήκοοι αποδέκτες.

Χωρίς την παραμικρή διάθεση περαιτέρω τοποθετήσεων ή σχολιασμών, ας μας επιτραπεί η υπενθύμιση της μηνυματικής κατακλείδας του Δημάρχου μας: "Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ' όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της, απαιτώ απ' όλους τους θεσμικούς φορείς ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει απέναντι".

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!

ΑΕΛ = ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ = ΑΕΛ».
Από το Blogger.