Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή

Πότε θα ανοίξουν και πότε θα κλείσουν τα καταστήματα - Η πρόταση του Εμπορικού συλλόγου για τη Δευτέρα

Μία... γεμάτη Κυριακή θα είναι η αυριανή μέρα για την Αθήνα, καθώς, εκτός από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, θα είναι ανοιχτά και τα εμπορικά καταστήματα, εν μέσω των χειμερινών εκπτώσεων.

Σύμφωνα με την οδηγία που έχει δοθεί από τους εμπορικούς συλλόγους, το ωράριο των καταστημάτων θα είναι 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 18:00 και όχι από τις 09:00, δεδομένου ότι συνήθως τη Δευτέρα, μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται χαμηλή προσέλευση καταναλωτών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) από την πλευρά του, τονίζει ότι είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, με προτεινόμενο ωράριο 11.00-18.00 (και στη Θεσσαλονίκη).

Ο εμπορικός σύλλογος ενημερώνει πώς κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Από το Blogger.