Τον αντι-Πρίγιοβιτς ψάχνουν ήδη στον ΠΑΟΚ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τον αντι-Πρίγιοβιτς ψάχνουν ήδη στον ΠΑΟΚ

Μετά το ταξίδι του Σέρβου επιθετικού στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις - Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου επιθετικού της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα

Το θέμα της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που βρίσκεται στο Ντουμπάι, μπαίνει στην τελική ευθεία της και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά τον αντικαταστάτη του Σέρβου επιθετικού και πρώτου σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία.

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι μια επιλογή. Για ορισμένους, μάλιστα, μια πολύ καλή επιλογή, έναν επιθετικό που η Μπενφίκα δεν υπολογίζει και θέλει να τον παραχωρήσει εξ ου και το ενδιαφέρον που έδειξε πριν την απόκτηση του Σολδάνο ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μάρτινς.

Το όνομα του Αργεντινού επιθετικού, που έχει να αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου του 2018, είναι στη μεταγραφική λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών των «Αετών», οι οποίοι θέλουν να φέρουν στη Λισαβόνα τον πρώτο σκόρερ της Liga NOS, Ντιέγκο Σόουζα της Μπράγκα.

Για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να «αδειάσει» θέση στην επίθεση γι’ αυτό και συζητάνε με ομάδες, όπως η Γαλατάσαραϊ, για τον δανεισμό του Φερέιρα μέχρι το καλοκαίρι με «οψιόν» αγοράς.

Αυτό το σενάριο έχει επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να ρωτήσει την Μπενφίκα για τον 28χρονο Αργεντινό που έφτιαξε το όνομά του στη Βελέζ του Σάρσφιλντ και στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου πήγε με εισήγηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου και για δύο σεζόν έπαιξε υπό την καθοδήγηση του πατέρα του Ραζβάν.

Φυσικά το πιο σοβαρό εμπόδιο στην περίπτωσή του είναι το υψηλό συμβόλαιο των 2,2 εκατ. ευρώ με το οποίο αμείβεται ετησίως από τους «Αετούς» της Λισαβόνας.

Ο Φερέιρα για δύο σεζόν (2016-17, 2017-18) θύμιζε… Πρίγιοβιτς, σκόραρε ακατάπαυστα (28 και 42 γκολ αντίστοιχα) ανάγκασε την Μπενφίκα να δαπανήσει συνολικά 45 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι και το στυλ του Ρουί Βιτόρια.

Στα δύο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί βασικός στον αγώνα της Λισαβόνας και ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι της Τούμπας.

Φυσικά, το όνομα του Αργεντινού, με κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο, δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει στην «ασπρόμαυρη» λίστα με τους υποψήφιων επιθετικούς. Το θέμα του Μπεργκ έχει πολλά «εμπόδια», ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
Από το Blogger.