Έκτακτο: Χημικά και ξύλο στο κέντρο σε πορεία κατά της Μέρκελ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Έκτακτο: Χημικά και ξύλο στο κέντρο σε πορεία κατά της Μέρκελ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας πορεία διαμαρτυρίας αριστερών οργανώσεων στο πλαίσιο της επίσκεψης της Άγγελα Μέρκελ.


Εκτεταμένη χρήση χημικών υπήρξε στα προπύλαια, όταν φοιτητές προσπάθησαν να σπάσουν το φράγμα που είχαν στήσει οι κλούβες των ΜΑΤ και να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας πορεία διαμαρτυρίας αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων στο πλαίσιο της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγγελα Μέρκελ.
Με κεντρικό σύνθημα «Μέρκελ ανεπιθύμητη, έξω ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ.
Όπως αναφέρουν οι οργανώσεις σε ανακοίνωσή τους «η Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να προωθήσει τα ιδιαίτερα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ούτε βήμα πίσω! Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη. Τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα μπροστά! Κάτω η πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ- ΔΝΤ – κεφαλαίου».
Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.
Από το Blogger.