ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ προ των πυλών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ προ των πυλών

, είναι ο Ισπανός τεχνικός. Ηδη, εδώ και εβδομάδες είχαν υπάρξει διερευνητικές επαφές, που πλέον είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Χιμένεθ είναι έτοιμος να έρθει σήμερα (5/2) στην Αθήνα, αν και σύμφωνα με κάποιες πηγές βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

«Πάντα είμαι διαθέσιμος για την ΑΕΚ. Έχουμε κάνει την επαφή και περιμένω», τόνισε ο Χιμένεθ μιλώντας στο sdna.gr, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πως είναι έτοιμος να αναλάβει. Μοναδικό σημείο τριβής φαινόταν μέχρι πριν από λίγο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας, με τον Ισπανό να αξιώνει συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει για ενάμιση ή ακόμα και δυόμιση χρόνια με την ΑΕΚ.
Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, δεδομένου πως για την ΑΕΚ υπάρχει και το ματς της Πέμπτης (7/2, 7:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το κύπελλο. Ισως πάντως η ΑΕΚ να πάει με κάποιον υπηρεσιακό τεχνικό – υπάρχει και η επιστροφή Κωστένογλου στην Ακαδημία – για το άμεσο ματς, ωσότου βρεθεί λύση. Υπό προϋποθέσεις, στην ΑΕΚ έβλεπαν και την περίπτωση του Δανού Τόμας Κρίστιανσεν, με θητεία στο παρελθόν σε ΑΠΟΕΛ και Λιντς, αλλά ο Χιμένεθ έχει τον πρώτο λόγο.
Από το Blogger.