Καμμένος: Τσίπρας και Μητσοτάκης παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Καμμένος: Τσίπρας και Μητσοτάκης παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας

Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ακριβώς το ίδιο: Έδωσαν τον όρο Μακεδονία, χωρίς να σεβαστούν την απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, δήλωσε την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της συντονιστικής του κινήματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφού επεσήμανε τις παρεμβάσεις του κόμματός του κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης τονίζοντας πως «εάν δεν ήμασταν εμείς η Ελλάδα θα ήταν έρμαιο στις παραξενιές της Αριστεράς», εξαπέλυσε νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ να ‘ρθουν και να πουν εάν είναι υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας ή όχι. Κάναμε αρκετή υπομονή ακούγοντας τους παραλογισμούς τους», ανέφερε ο κ. Καμμένος.
Μιλώντας για το Βουκουρέστι, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι «ποτέ ο Κώστας Καραμανλής δεν δέχθηκε να προτείνει γεωγραφικό προσδιορισμό στο γεύμα των ηγετών», λέγοντας πως «άδειασε την Μπακογιάννη». Χαρακτήρισε «ανίσχυρη» την Συμφωνία των Πρεσπών, υπογραμμίζοντας ότι θα καταρρεύσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Παράλληλα, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά χαρακτηρίζοντάς τον «ολετήρα» και προανήγγειλε ότι θα τον συντρίψει. 
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έγκριση από το ελληνικό κοινοβούλιο της εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ «που δεν περνά χωρίς 180 ψήφους. Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος», τόνισε ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος προς τη ΝΔ.
Από το Blogger.