Νόμπελ ηλιθιότητας: Μπήκε σε κλουβί με τζάγκουαρ για να βγάλει… σέλφι [βίντεο] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Νόμπελ ηλιθιότητας: Μπήκε σε κλουβί με τζάγκουαρ για να βγάλει… σέλφι [βίντεο]

Αν και το τζάγκουαρ είχε γαντζωθεί στο χέρι της, ένα πλαστικό μπουκάλι που του πέταξε μια άλλη επισκέπτρια του απέσπασε για λίγο την προσοχή,
Επίθεση από ένα εξαγριωμένο τζάγκουαρ δέχτηκε μια γυναίκα από την Αριζόνα το περασμένο Σάββατο, όταν εκείνη πήδηξε τον φράχτη του περίκλειστου χώρου όπου βρισκόταν το ζώο για να βγάλει μαζί του μία… selfie!
Το τζάγκουαρ άρπαξε με τα νύχια του την επισκέπτρια του ζωολογικού κήπου όταν εκείνη πήδηξε τον προστατευτικό φράχτη, που κρατά τον κόσμο μακριά από τα κάγκελα του κλουβιού, και πλησίασε αρκετά το τζάγκουαρ ώστε να βγάλει μια φωτογραφία με το άγριο ζώο στο φόντο!
Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη γυναίκα αιμόφυρτη στο έδαφος, το άγριο ζώο τραυμάτισε με τα νύχια του το θύμα του στο αριστερό χέρι, προτού η γυναίκα καταφέρθει να απελευθερωθεί, με τη βοήθεια άλλων επισκεπτών.
Αν και το τζάγκουαρ είχε γαντζωθεί στο χέρι της, ένα πλαστικό μπουκάλι που του πέταξε μια άλλη επισκέπτρια του απέσπασε για λίγο την προσοχή,
Η διεύθυνση του Wildlife World Zoo κοντά στο Φίνιξ καθησύχασε τους φιλόζωους ότι ο τζάγκουαρ δεν πρόκειται να θανατωθεί.
Όσο για τη γυναίκα, αμέσως μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι το τραύμα της δεν ήταν βαθύ. Αφού έλαβε εξιτήριο, επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο για να ζητήσει συγγνώμη για την απερισκεψία της.
Από το Blogger.