Σοκάρει η παίκτρια του Fame Story που μιλά για το πως κατέληξε στο ψυχιατρείο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Σοκάρει η παίκτρια του Fame Story που μιλά για το πως κατέληξε στο ψυχιατρείο

Ο λόγος για την Δόμνα Κουντούρη που την γνωρίσαμε από το Fame Story 2 όμως λίγο αργότερα αποφάσισε να σταματήσει την καλλιτεχνική της καριέρα


Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη γνωστής παίκτριας ριάλιτι και συγκεκριμένα του Fame Story 2  η οποία ήταν και καλεσμένη στην εκπομπή του καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν δίστασε να αναφερθεί στην εισαγωγή της σε ψυχιατρικό ίδρυμα όπου και νοσηλεύτηκε.
Ο λόγος για την Δόμνα Κουντούρη που την γνωρίσαμε από το Fame Story όμως λίγο αργότερα αποφάσισε να σταματήσει την καλλιτεχνική της καριέρα και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Αφού εγώ ένιωσα καλά -και όχι όσο έψαχνα την ισορροπία μου- είπα ότι θέλω να μιλήσω γι’ αυτό που έζησα. Θέλω να ενημερώσω, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Και όσο μπορώ το κάνω. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως οι άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί όσον αφορά στο να ευαισθητοποιήσουμε τον απέναντί μας και να του χτυπήσουμε καμπανάκι. Εμένα δεν εξαφανίστηκαν άνθρωποι από κοντά μου. Είχα κάνει καλές επιλογές» είπε η Δόμνα Κουντούρη.

Διαβάστε ακόμα

Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό στον Κορυδαλλό

Έκτακτο: Ντου της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους μεγάλων ΠΑΕ στην Αθηνά

Από το Blogger.