Έντουαρντ Σνόουντεν: Ο κορωνοϊός θα φύγει, τα αυταρχικά μέτρα θα μείνουν! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Έντουαρντ Σνόουντεν: Ο κορωνοϊός θα φύγει, τα αυταρχικά μέτρα θα μείνουν!

Ζούμε ημέρες του 1984 του Τζωρτζ Όργουελ!
Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι η επιδημία είναι μόνον η αφορμή και είναι η πρώτη φάση του σχεδίου της περίφημης παγκοσμιοποίησης. Και ο Έντουαρντ Σνόουεντ γνωρίζει πολύ καλά και έχει βιώσει τι σημαίνει “μεγάλος αδελφός” και μαζική παρακολούθηση των λαών! 
O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν είναι ο γνωστός Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA. Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στον τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις.
Ο Αμερικανός πληροφοριοδότης της NSA, που διώκεται από τις ΗΠΑ και ζει σήμερα στην Ρωσία, που του έχει δώσει άσυλο, καταγγέλλει μεθόδους αυταρχικών καθεστώτων από τις κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που οδηγούν στον περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών, με την πανδημία του κορονοϊού να λειτουργεί ως «δούρειος ίππος» για τον έλεγχο των λαών.
Για το τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο δήλωσε: «Καθώς ο απολυταρχισμός εξαπλώνεται, καθώς οι νόμοι έκτακτης ανάγκης πολλαπλασιάζονται, καθώς θυσιάζουμε τα δικαιώματά μας, θυσιάζουμε επίσης την ικανότητά μας να συλλάβουμε τη διαφάνεια σε έναν λιγότερο φιλελεύθερο και λιγότερο ελεύθερο κόσμο».
Έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι αυτοί που αντιστέκονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε αυτήν την παγκόσμια τυραννία που προσπαθούν να επιβάλλουν δεν είναι ούτε οι μπολσεβίκοι, ούτε και τα παιδιά του “διαφωτισμού”, οι φιλελεύθεροι, αλλά οι εθνικιστές!
Από το Blogger.