Ολυμπιακός: Κινητικότητα για Λοβέρα, μίλησε με τον Μαρτίνς στο Ηράκλειο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ολυμπιακός: Κινητικότητα για Λοβέρα, μίλησε με τον Μαρτίνς στο Ηράκλειο

Ολυμπιακός: Κινητικότητα για Λοβέρα, μίλησε με τον Μαρτίνς  στο ΗράκλειοΈντονη κινητικότητα υπάρχει από το πρωί για τον Μάξι Λοβέρα, τον οποίο θέλει η Βάσκο Ντα Γκάμα από τον Ολυμπιακό. Τι έχει συμβεί στο Ηράκλειο με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μάξι Λοβέρα είναι στο Ηράκλειο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, αλλά την ίδια ώρα η Βάσκο Ντα Γκάμα πιέζει για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει έρθει σε επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς και έχει ζητήσει τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχή στον Ολυμπιακό. Σε πρώτη φάση τόσο οι Πειραιώτες όσο και ο προπονητής ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να γίνει αποδεκτή η πρόταση για τον Λοβέρα.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο υπάρχει έντονη κινητικότητα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε εξελίξεις με το θέμα του 21χρονου Αργεντινού. Η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα και η Βάσκο Ντα Γκάμα ασκεί πίεση στον Ολυμπιακό.

Στο Ηράκλειο λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης έχει διαμηνύσει στον κόουτς ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Εκείνο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τον ποδοσφαιριστή είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής και στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Μέχρι στιγμής φέτος έχει παίξει 20 λεπτά με τον Ατρόμητο και 62’ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του Λοβέρα, αφού πλέον και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Πειραιά. Θυμίζουμε ότι ο Λοβέρα αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα είχε βγει από το ταμείο του Ολυμπιακού ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για να γίνει η μεταγραφή του.


 

Από το Blogger.