Σαλιγκάρια δίχως κέλυφος για να επιβιώσουν οι δημοσιογράφοι του ομίλου Μαρινάκη! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σαλιγκάρια δίχως κέλυφος για να επιβιώσουν οι δημοσιογράφοι του ομίλου Μαρινάκη!


Είναι πραγματικά φρικτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον όμιλο Μαρινάκη, κυρίως μετά τις παραιτήσεις της Έλενας Ακρίτα αλλά ειδικά της Δήμητρας Κρουστάλλη.

Πληροφορίες και δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, θέλουν τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του ομίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να τηλεφώνησε στην Δήμητρα Κρουστάλλη μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα εφημερίδας του ομίλου για τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ, απαιτώντας από την δημοσιογράφο να γράψει άρθρο συγνώμης! Κοινώς, να ζητήσει συγγνώμη από την κυβέρνηση για την αποκάλυψη που όμως σήμερα επιβεβαιώνεται.

Τρικυμία λογοκρισίας στα μέσα Μαρινάκη! Ασφυκτικές πιέσεις από το Μαξίμου «παραίτησαν» την Δήμητρα Κρουστάλλη 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοσιογράφος αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο, διότι αμέσως μετά θα έπρεπε για λόγους αξιοπρέπειας να παραιτηθεί. Εντέλει την επόμενη Κυριακή στην εφημερίδα ανέβηκε ένα άρθρο χλιαρό, που όμως δεν αποτελούσε σε καμία περίπτωση συγνώμη. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τηλεφώνησε πάλι στην δημοσιογράφο και της ανακοίνωσε ότι η παραίτηση της γίνεται αποδεκτή! Παραίτηση όμως που η ίδια ουδέποτε υπέβαλε.

Ευφυές! Τα Νέα του Μαρινάκη λογόκριναν άρθρο της Ακρίτα!

Συνδυάζοντας αυτές τις καταγγελίες με την αδιαμφισβήτητη καταγγελία της Έλενας Ακρίτα όπου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με τον συγκεκριμένο όμιλο, μία αόρατη Κομαντατούρ της εξαφάνισε άρθρο επειδή δεν ακολουθούσε την γραμμή του μεγάρου Μαξίμου, οι διαπιστώσεις είναι τρομακτικές.

Υπάρχει πλέον η διάχυτη ανησυχία ότι όποιος δημοσιογράφος στον όμιλο Μαρινάκη τολμήσει να υψώσει ανάστημα απέναντι στον ιδιοκτήτη η ακόμα χειρότερα, στο μέγαρο Μαξίμου, θα βρεθεί στον δρόμο. Η δημοσιογραφική πιάτσα πλέον υποστηρίζει πως όποιος παραμένει στο συγκρότημα, θα πρέπει να είναι σαλιγκάρι χωρίς κέλυφος. γυμνοσάλιαγκας, υποτακτικός, αναξιοπρεπής, φερέφωνο της κυβερνητικής προπαγάνδας. Ανησυχίες που μπορεί και να έχουν σοβαρή βάση.

 

Από το Blogger.