Τι απέγινε αλήθεια ο φράχτης του Έβρου;

Χθές πήγα αυθημερόν στην Αλεξανδρούπολη, όπου κι αν γύριζα το βλέμμα μου έβλεπα κι από μια ομάδα λαθρομεταναστών - λαθροπροσφύγων, έσφιξε η ψυχή μου, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι απέγινε ο περιβόητος φράχτης του Έβρου; Πως περνούν; Αν χάλασε λόγω των πλημμυρών, δεν χάλασε ολόκληρος, γιατί δεν τον επισκευάζουν; Αλλά ξέχασα, ήταν αυτοί οι κομμουνιστές, η σημερινή κυβέρνηση που φώναζε, ωρίονταν και διαμαρτύρονταν για την κατασκευή του, οπότε τώρα πως θα τον επισκευάσουν.


Ε, εντάξει, μήπως θα είναι η πρώτη αριστερή κωλοτούμπα; ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ... Ή μήπως θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους; Η απάντηση ίδια, ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ, όλη τους η διακυβέρνηση διαψεύδει μία μία τις υποσχέσεις τους. Οι μόνες υποσχέσεις που κράτησαν είναι εκείνες προς τα παγκόσμια αφεντικά της ΝΤΠ, Τζωρτζ Σόρος και ΣΙΑ.
ΑΣ αφήσουν λοιπόν, τις ταρζανιές τους και ας κλείσουν τουλάχιστον τα χερσαία σύνορα, αφού <<δεν γίνεται>>..... να κλείσουν τα θαλάσσια. ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ. Εκτός κι αν τους θέλετε, που τους θέλετε, όμως: τούτη η Πατρίδα δυστυχώς είναι δική σας αλλά και δική μας και των παιδιών μας... Εμείς παραλάβαμε βαρύ ιστορικό όνομα και παρακαταθήκη, την ελεύθερη Ελλάδα... Τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Μια Ελλάδα υπόδουλη στους δανειστές και υπόδουλη από λαθροεισβολείς μουσουλμάνους που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας από κάθε άκρη της γης είτε έχουν πόλεμο είτε όχι.
Δεν βλέπουμε τα παραδείγματα των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών που όχι απλά έκλεισαν τα σύνορα τους, αλλά τα σφράγισαν, να μην περνάει ούτε λαθραίο κουνούπι. Ή ξεχνάτε που στοίβαζε πρόσφατα η Γερμανία στα αεροδρόμια της όλους όσους έφταναν από την Ελλάδα; Όσοι μάλιστα σφράγισαν τα σύνορα τους και άφησαν καθαρή την Πατρίδα τους επιβραβεύτηκαν και επανεκλέχτηκαν θριαμβευτικά, τελευταίο παράδειγμα ο Ορμπάν στην Ουγγαρία.
Ποτέ δεν είναι αργά, κάντε κάτι και σταματήστε τους λαθροεισβολείς της Πατρίδας μας...!!! Για εκείνους που θα σπεύσουν να πουν πως δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, τους απαντώ πως συμφωνώ αλλά με το πρόθεμα λάθρο- χαρακτηρίζουμε την πράξη τους, που είναι πέρα για πέρα 1000% λαθραία, είτε πρόκειται για πρόσφυγα είτε για μετανάστη.

 irineossamothraki 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.