Φαρμακευτικό μυστικό: πώς κρύβουν από εμάς το καλύτερο φάρμακο για τη θεραπεία της προστατίτιδας! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Φαρμακευτικό μυστικό: πώς κρύβουν από εμάς το καλύτερο φάρμακο για τη θεραπεία της προστατίτιδας!

Ένα νέο φάρμακο, το ActiPotens, για σχεδόν 2 χρόνια βοηθάει τους άνδρες στην Αμερική να απαλλαγούν εντελώς από την προστατίτιδα, η οποία προκαλεί στυτική δυσλειτουργία. Για πρώτη φορά, η ιατρική έχει επιτύχει, με ένα μόνο φάρμακο, ένα τέτοιο ισχυρό θεραπευτικό και αναγεννητικό αποτέλεσμα.
Η αποτελεσματικότητά του είναι αρκετές φορές ανώτερη από άλλα φάρμακα που έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία της προστατίτιδας και τη βελτίωση της ισχύος, συμπεριλαμβανομένου του Viagra, διότι προκαλεί όχι μόνο άμεση στύση αμέσως μετά την πρόσληψη, αλλά και αποκαθιστά τη φυσική ισχύ. Δεν έχει παρενέργειες (καμία!)
Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν. Παρακάτω το συγκρίνουμε με ένα δημοφιλές φάρμακο:

Η αποτελεσματικότητα του ActiPotens έχει αποδειχθεί μέσα από 5 χρόνια κλινικών δοκιμών, στο τελικό στάδιο των οποίων το φάρμακο δοκιμάστηκε σε 1753 εθελοντές. Το 100% των ατόμων έχει απαλλαγεί από την προστατίτιδα και τα προβλήματα στύσης. Περιέργως, το των ατόμων ήταν απελπισμένοι και θεωρούνταν ότι είχαν χρόνια ανικανότητα. Κανένα από τα διαθέσιμα σήμερα φάρμακα δεν μπορεί να παρέχει παρόμοια αποτελέσματα. Αυτή η θεραπεία αποκαθιστά τη φυσική ισχύ, όχι μόνο προσωρινά γεμίζοντας το πέος με αίμα.
Τα ευρωπαϊκά φαρμακεία άρχισαν αμέσως να διαθέτουν στο εμπόριο το προϊόν και μέχρι σήμερα είναι ο απόλυτος ηγέτης τόσο σε στοχευμένες ιατρικές δημοσκοπήσεις όσο και σε ανώνυμες δημογραφικές έρευνες. Γιατί λοιπόν δεν μπορούμε να το βρούμε ακόμα στα ράφια των φαρμακείων; Μόνο οι εκπρόσωποι της φαρμακευτικής βιομηχανίας μπορούν να απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση. Για να μάθουμε την αλήθεια, ρωτήσαμε τον Γιάννη Ιακώβου, Διευθύνοντα Σύμβουλο κορυφαίας αλυσίδας φαρμακείων.


Γιάννη είστε εξοικειωμένος με το φάρμακο ActiPotens; Πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι τα φαρμακεία το αγνοούν μαζικά;
Όλα έχουν νόημα. Παρόλο που η φαρμακευτική βιομηχανία πρέπει να προσφέρει στον πληθυσμό νέα αποτελεσματικότερα φάρμακα, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι και αυτή παραμένει μια επιχείρηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των αλυσίδων φαρμακείων - αυτά τα μονοπώλια δίνουν δισεκατομμύρια δολάρια και η μείωση των όγκων τους θα τους προκαλέσει σοβαρή απώλεια!
Το ΑctiPotens έχει πάρει πλήρη πιστοποίηση και όλα τα μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία φαρμάκων το γνωρίζουν σίγουρα. Θυμηθείτε, το κύριο πράγμα είναι ότι αντιμετωπίζει την προστατίτιδα και έτσι αποκαθιστά τη φυσική ισχύ, την οποία η ασθένεια υποβαθμίζει, και δεν δίνει μόνο προσωρινό αποτέλεσμα! Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο δεν θα επιστρέψει για περισσότερα. Δηλαδή ο αριθμός των πωλήσεων θα μειωθεί! Ποιος επιχειρηματίας μπορεί να αντεπεξέλθει έτσι οικονομικά;
Πράγματι, εάν όλοι είναι υγιείς, ποιος θα χρειαστεί όλα αυτά τα φάρμακα; Τα φαρμακεία απλά θα χρεοκοπήσουν, αφού τρέφονται από τους απλούς ανθρώπους! Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Δυστυχώς, στη χώρα μας πρέπει να αναζητήσουμε μόνοι μας την πραγματικά χρήσιμη ιατρική. Κανείς δεν θα σας πει εύκολα για αυτή! Και μην ελπίζετε να δείτε αυτές τις κάψουλες να διαφημίζονται στην τηλεόραση. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί θα είναι υγιείς και θα απολαμβάνουν τη ζωή, ενώ εμείς θα επιστρέφουμε στο φαρμακείο κάθε μήνα.
Μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να φροντίσετε τον εαυτό σας - μέσω παραγγελίας του ActiPotens στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

πηγη    malehealthline

Από το Blogger.