«Χτύπημα» που ταράζει το σύστημα! «Δημοσκόπηση ΣΟΚ – Να γιατί θα πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο του 2018» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

«Χτύπημα» που ταράζει το σύστημα! «Δημοσκόπηση ΣΟΚ – Να γιατί θα πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο του 2018»


Η προηγούμενη «δημοσκόπηση» ( 30/4/2018 ) που στηριζόταν σε μια ορθολογική μας  στάθμιση της πρόθεσης ψήφου , αναρτήθηκε σε 12 Ελληνικά sites ενώ , δεν αναρτήθηκε σε 17  άλλα φιλικά προς εμάς . Με άλλα λόγια , επισκέπτες σε  29 Ελληνικά sites αντέδρασαν σε μια δημοσκόπησή μας  , που ήτο φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να ανάγει την μεγαλύτερη αντίδραση αυτού που θα την έβλεπε  και όχι να διαμορφώσει την άποψη αυτού που θα την διάβαζε .
Με τον τρόπο αυτό  «ψήφισαν» ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ότι συμμετέχουν σε ένα ιδιότυπο γκάλοπ , μέσα σε 24 ώρες πάνω από 50.000 άτομα- επισκέπτες των ανωτέρω Ιστοσελίδων σε ένα ερωτηματολόγιο που ήτο , η δομή της ανάλυσής μας .

Από τα 29 sites που αντέδρασαν και που αποτελούν δείγμα όλου του τοπίου της διαδικτυακής ενημέρωσης , τα 17 ( που δεν ανήρτησαν την «δημοσκόπηση» ) έχουν σε συντριπτική πλειοψηφία επισκέπτες άτομα που τοποθετούνται από επικριτικά έως εχθρικά στην σημερινή Κυβέρνηση .

Από τα λοιπά δώδεκα , 7 φιλοξενούν ελεύθερα  άρθρα αναγνωστών τους , 4 θεώρησαν ( από τα σχόλια των αναγνωστών ) ότι η «δημοσκόπηση» ευνοεί την κυβέρνηση και μόλις σε  1 δεν υπήρξε κάποια αντίδραση των αναγνωστών μέσω σχολιασμού.

Για να μην σας κουράζουμε , από την αναγωγή του ιδιότυπου αυτού ερωτηματολογίου σε πρόθεση ψήφου και χωρίς καμία σκοπιμότητα  ( ευχαριστούμε τον κύριο Ιορδανίδη και την κυρία Μαλτέζου ) προέκυψαν ξεκάθαρα τα παρακάτω αποτελέσματα .

Η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ έχει απολέσει ανεπιστρεπτί την «αξιοπιστία της » ενώπιον της κοινωνίας σε ποσοστό πάνω του 60% και τούτο κυρίως διότι :

1-Με τις αποφάσεις της και τις ενέργειές της  έχει ¨εγκατασταθεί ¨ στην κοινή γνώμη ή άποψη ότι , τάσσεται ¨κατά βάθος ¨εχθρικά προς την Εκκλησία , υποτιμητικά προς τα σώματα ασφαλείας ( προσπαθεί να το αναιρέσει ) , δεν διακατέχεται από τον  πατριωτισμό που απαιτεί η εποχή , ενοχλείται από την αυτονομία της δικαιοσύνης , κλείνει το μάτι στους φιλότουρκους , δίνει υπερβολική έμφαση στα δικαιώματα , αλλόθρησκων , σε αυτούς που αποκλίνουν σεξουαλικά , σε χρήστες ναρκωτικών , σε μετανάστες , προάγει την πολυπολιτισμικότητα  χωρίς όρια κ.α

2-Αδυνατεί – παραδεχόμενη – να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές , επεξεργάζεται συνεχώς ψυχολογικές μεθόδους προκειμένου χωρίς αντίδραση να επιβάλλει και να εγκαθιδρύσει στην κοινωνία την φτωχοποίηση των πολιτών , μα κυρίως ,αδυνατεί να κλείσει τις εκκρεμότητες σε εθνικά θέματα ζωτικής σημασίας .

Ως αντίβαρο προβάλει την  όποια έξοδό στις αγορές , χωρίς όμως τούτο να αλλάζει την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες .

Με βάση αυτά και την βοήθεια κατάλληλων αλγόριθμων , υπολογίζεται ότι τα σημερινά ποσοστά ( αθροιστικά ) της σημερινής κυβέρνησης κυμαίνονται από 13-15%  , ενώ του βασικού της αντιπάλου , της ΝΔ , στο 20-21% ήτοι , και αυτά μειούμενα εξαιτίας της αναξιοπιστίας γενικότερα του έως τώρα γνωστού πολιτικού συστήματος ( τούτο επίσης έχει καταγραφεί ιδιαίτερα έντονα)

Η απώλεια τουλάχιστον 1.000.000 ψηφοφόρων της (τον Ιανουάριο 2015 το ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσαν 2.245.978 άτομα και 293.686 τους ΑΝ.ΕΛ ) εκτινάσσει τα ποσοστά αποχής που θα αγγίξουν το 47% , ευνοεί τα κόμματα που προτάσσουν τον πατριωτισμό και τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ , προσθέτει στην λεγόμενη τιμωρητική ψήφο , προκαλεί επικίνδυνους διχασμούς στην Ελληνική κοινωνία και ταξικές διαφορές  , μα το σημαντικότερο θα εμφανίσει τους λεγόμενους «εναλλακτικούς ψηφοφόρους » , αλλοδαπούς 2η γενιάς , αλλόθρησκους ψηφοφόρους ( μουσουλμάνους )  και ψηφοφόρους από την αλλοδαπή .

Η προσφυγή στις κάλπες συνεπώς το γρηγορότερο ( Οκτώβριο 2018 )

1-Θα προλάβει την «περιθωριοποίηση » του ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική σκηνή για τα επόμενα 15 χρόνια και την «εξαέρωση» των ΑΝ.ΕΛ

2-Θα  αποτρέψει επικίνδυνους διχασμούς στην ελληνική κοινωνία που  θα βαίνουν κλιμακούμενοι ώστε σε μερικά χρόνια κάποιοι να μιλάνε ακόμα και για πραξικόπημα.

3-Θα αποτρέψει την γελοιοποίηση του Πολιτικού συστήματος .

4-Θα οδηγήσει – αναγκαστικά – σε σχηματισμό κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ομοψυχίας

Επειδή τελικά όπως φαίνεται , όλους τους συμφέρει οι εκλογές να γίνουν Οκτώβριο 2018 , οπότε και κλείνει ( κουτσή 4αετία ) η συγκυβέρνηση ( Ιανουάριο 2015 – Οκτώβριο 2018 ) , ετοιμαστείτε !!

Εμείς , με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό στην Ελλάδα , ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟMΕΥΣΗΣ
Από το Blogger.