Την απομάκρυνση των Ιρανών από τις βάσεις της ζήτησε η Αεροπορία της Συρίας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Την απομάκρυνση των Ιρανών από τις βάσεις της ζήτησε η Αεροπορία της Συρίας


Ιδιαίτερα καταστροφικές και αποτελεσματικές φαίνεται ότι ήταν οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στις συριακές αεροπορικές βάσεις, ώστε ο Αρχηγός της Αεροπορίας της Συρίας αναγκάστηκε να ζητήσει από τους Ιρανούς συμμάχους του να μην τις χρησιμοποιήσουν ξανά σύμφωνα με την εφημερίδα Zaman al-Wasl.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η εφημερίδα η τακτική των Ιρανών να χρησιμοποιούν συριακές αεροπορικές βάσεις από τις οποίες εξαπέλυαν αναγνωριστικές και επιθετικές αποστολές κατά του Ισραήλ, φαίνεται να προκάλεσε μεγάλο κόστος στην Αεροπορία της Συρίας, αφού τα πλήγματα στις αεροπορικές βάσεις που φιλοξενούσαν τους Ιρανούς ήταν πολλά, συνεχόμενα, επίμονα και καταστροφικά.
Παράλληλα με τις αεροπορικές επιθέσεις στις συριακές αεροπορικές βάσεις που φιλοξενούν Ιρανούς, το Ισραήλ ενημέρωσε την Μόσχα για τις κόκκινες γραμμές που έχει αναφορικά με την παρουσία Ιρανών στην Συρία, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση του εβραϊκού κράτους δεν πρόκειται άλλο να δεχτεί την συγκέντρωση ιρανικών δυνάμεων όχι μόνο στην νότιο Συρία αλλά και σε ολόκληρη την χώρα.
Επιπλέον το Ισραήλ ενημέρωσε την Μόσχα ότι δεν πρόκειται να δεχτεί τις παραδόσεις ρουκετών και πυραύλων στις Σιιτικές παραστρατιωτικές οργανώσεις που επιχειρούν στην Συρία συμπεριλαμβανομένου και της Χιζμπολάχ και ότι δεχτεί και θα αποτρέψει την δημιουργία εργοστασίων κατασκευές ρουκετών ή μόνιμων βάσεων οπουδήποτε στη Συρία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Zaman al-Wasl η απόφαση της Συριακής Αεροπορίας να μην επιτρέψει την παρουσία Ιρανών στις βάσεις της, ίσως αποτελεί και την πρώτη φάση της απομάκρυνσης των Ιρανών στρατιωτικών από τη Συρία.
Από το Blogger.