Κίνημα Αλλαγής: Η χρήση βίας δεν θα πτοήσει τον κόσμο της εργασίας


Αιχμές ως προς την αστυνόμευση των χθεσινών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άφησε με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.
«Την ημέρα Εθνικής Δράσης των δυνάμεων της εργασίας, μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων εξορμά από τα προπύλαια και επιτίθεται στην εξέδρα της κεντρικής απεργιακής εκδήλωσης (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, επιστημονικοί Σύλλογοι κ.α.) στην πλατεία Κλαυθμώνος προκαλώντας ζημιές, τρομοκρατώντας τους συγκεντρωμένους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.
«Την ίδια στιγμή στέλεχος της αστυνομίας είπε στους υπευθύνους των συνδικαλιστικών οργανώσεων ότι παρατηρούσε τις βιαιότητες από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης. Προφανώς έχουμε περάσει στη σφαίρα της εικονικής αστυνόμευσης…», συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Η χρήση βίας και οι, καταδικασμένες στην ιστορική λήθη, πρακτικές των “ντισυγκεντρώσεων” του παρελθόντος δεν θα πτοήσουν τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Όπως δεν θα τους πτοήσει και η προσπάθεια υπονόμευσης των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, όπως προκύπτει από τη χθεσινή τοποθέτηση του αρχηγού της ΝΔ κ. Μητσοτάκη», αναφέρει κλείνοντας το Κίνημα Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.