Κάμπος: Δεν είναι δίκαιο ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει στο ΟΑΚΑ

«Γιατί να μην γινόταν στην Τούμπα;» αναρωτήθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

Την αποφασιστικότητα όλων στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν το εφετινό Κύπελλο υπογράμμισε ο Τζάλμα Κάμπος μιλώντας στη media day για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ωστόσο ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά έθεσε θέμα έδρας χαρακτηρίζοντας άδικο το γεγονός ότι το ματς γίνεται στο ΟΑΚΑ.

«Καταλαβαίνουμε πως δεν είναι δίκαιο και ξέρετε τους λόγους; Γιατί να μην παίξουμε στην Τούμπα; Αλλά επειδή δεν αλλάζει κάτι τώρα, θα παίξουμε εκεί, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πάμε να πάρουμε το Κύπελλο», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζάλμα Κάμπος:

Για τη χθεσινή συνάντηση των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη:
«Ήταν μια συνάντηση μεταξύ της ομάδας και του προέδρου για όσα έγιναν τη φετινή χρονιά και ενόψει του τελικού. Ηταν κάτι συνηθισμένο έχει ξαναγίνει, μας συνεχάρη για όσα πετύχαμε. Είναι κάτι ξεχωριστό».

Για το Κύπελλο και το πόσο το θέλουν όλοι στην ομάδα:
«Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο, κάθε διοργάνωση. Μπαίνουμε για να κερδίσουμε το αποδείξαμε στο πρωτάθλημα, θα το δείξουμε και στο Κύπελλο».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το κύπελλο:
«Όλα μαζί, είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχει δικαίωμα λάθους σε έναν τελικό. Πρέπει να είμαστε σωστοί πρακτικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αντίστοιχο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το χαμένο πρωτάθλημα:
«Έχουμε μιλήσει πολύ γι’ αυτό. Ξέρουμε τι έγινε, τι συνέβη. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι, ξεχωριστό, που δεν έχει περιθώριο λάθους».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων συγκριτικά με τον περσινό τελικό:
«Δώσαμε μάχη οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικές ομάδες. Δε θέλω να μπω σε συγκρίσεις, δε θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο, θέλω να μιλήσω μόνο για τη δική μας νοοτροπία που θα είναι ίδια με τους πρωταθλήματος».

Για το γεγονός πως ο τελικός γίνεται στo OAKA και εάν θα επηρεάσει:
«Καταλαβαίνουμε πως δεν είναι δίκαιο και ξέρετε τους λόγους; Γιατί να μην παίξουμε στην Τούμπα; Αλλά επειδή δεν αλλάζει κάτι τώρα, θα παίξουμε εκεί, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πάμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τη δική του απόδοση τη φετινή χρονιά:
«Είμαι καλά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος για τον τελικό».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.