Κρατούμενος πέρασε κοκαΐνη σε κρατητήρια στη Λέσβο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κρατούμενος πέρασε κοκαΐνη σε κρατητήρια στη Λέσβο


Ο 31χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από άγνωστο ως τώρα άτομο, με σκοπό να τα παραδώσει στον 37χρονο που θα έβρισκε στα κρατητήρια

Με διαφορά λίγων ημερών μετήχθησαν από τις ίδιες φυλακές στα κρατητήρια αστυνομικής υπηρεσίας της Λέσβου δυο αλλοδαποί κρατούμενοι, αλλά ο δεύτερος έφερε… «πεσκέσι» στον πρώτο ένα μπουκάλι σαμπουάν γεμάτο με ηρωίνη και χασίς!

Η έρευνα των αστυνομικών στις αποσκευές που έφερε μαζί του ο 31χρονος αλλοδαπός αποκάλυψε τα 13 μπαλάκια με ηρωίνη συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κρύβονταν μέσα στο σαμπουάν! Ο 31χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από άγνωστο ως τώρα άτομο, με σκοπό να τα παραδώσει στον 37χρονο που θα έβρισκε στα κρατητήρια.

Η ηρωίνη και το χασίς κατασχέθηκαν και σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί και η ταυτότητα του προμηθευτή.

*** Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν τυπικό έλεγχο σε ένα 15χρονο Ελληνόπουλο στην Πάτρα, όταν βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων! Το αγόρι συνελήφθη και η Ασφάλεια το έστειλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των γονέων του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Από το Blogger.