Λεβέντης για Σκοπιανό: Καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας αν… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Λεβέντης για Σκοπιανό: Καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας αν…


Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι αν είναι να τελειώσει αυτή με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία «καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας»
Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Λεβέντης επεσήμανε: «Ο λαός δεν θέλει να δοθεί η Μακεδονία». Επίσηε, επικαλούμενος ενημέρωση ότι τελικά θα υπερψηφίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτήθηκε «ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;». Στην ερώτηση από πού προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε «ε, δεν ξέρετε τώρα. Εγώ μίλησα 4-5 φορές με τον αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Όταν μου λέει ότι αν δώσουμε το όνομα θα βάλει η Τουρκία τη μύτη της».
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου.
«Στους Αμερικάνους κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμστε κόμμα πατριωτικό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι σε συζήτηση που είχαν τον ρώτησε «τι ζητάτε; Εμείς είμαστε τσογλάνια;».
Μιλώντας για τα εξοπλιστικά είπε ότι «εγώ ζήτησα στις προμήθειες πανω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα».
Πηγή: protothema.gr
Από το Blogger.