Περίεργη καταγγελία για βιασμό στη Ρόδο: 18χρονη βρέθηκε στο σπίτι 28χρονου χωρίς εσώρουχα


Μία πολύ περίεργη καταγγελία για βιασμό 18χρονης από 28χρονο, έφθασε χθες στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα η 18χρονη παρουσιάστηκε με την μητέρα της ενώπιον των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου για να καταγγείλει τον βιασμό της από τον 28χρονο κάτω από συνθήκες που δεν μπορεί να θυμηθεί.

Η 18χρονη, όπως κατήγγειλε ξύπνησε στην οικία του 28χρονου χωρίς τα εσώρουχά της, που ήταν σε ένα κομοδίνο και με ανεβασμένο το φόρεμά της.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, μεταξύ των δύο δεν υπήρχε προηγούμενη φιλία και προχθές το βράδυ διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. Η 18χρονη φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών (υποβρύχια). Περί ώραν 04;30 τα ξημερώματα βγήκε από το κατάστημα με τον 28χρονο, έπιασαν κουβέντα και λίγο αργότερα είπαν να κάνουν μια βόλτα με το δίκυκλο του τελευταίου. Κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία κι εκεί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 28χρονος η 18χρονη ευρισκόμενη σε άθλια κατάσταση έπεσε από το δίκυκλο και έχανε την επαφή με το περιβάλλον με αποτέλεσμα να αποφασίσει να την μεταφέρει για την προστασία της στην οικία, όπου διαμένει με τους γονείς του.
Ο 28χρονος διατείνεται ότι η 18χρονη έκανε κατ’ επανάληψη εμετό και προσπαθούσε να σκίσει τα ρούχα της.

Την σκέπασαν όπως είπε και την έβαλαν να κοιμηθεί.
Η ίδια δεν θυμάται σχεδόν τίποτε και όπως είπε, ξύπνησε σε ένα άγνωστο σπίτι με έναν άγνωστο άνδρα, φορώντας ένα φόρεμα που ήταν σηκωμένο στην μέση της, τα εσώρουχα της ευρίσκοντο στο κομοδίνο του υπνοδωματίου και τα παπούτσια της πεταμένα σε απόσταση από το κρεβάτι.

Ο 28χρονος τονίζει ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους επαφή και ότι την περιέθαλψε.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Δήμος Μουτάφης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.