Η ματσάρα του Μουντιάλ! Η Γαλλία «πέταξε» έξω την Αργεντινή, κερδίζοντας με 4-3 (vid) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η ματσάρα του Μουντιάλ! Η Γαλλία «πέταξε» έξω την Αργεντινή, κερδίζοντας με 4-3 (vid)



Ήταν η καλύτερη ομάδα, ήταν φαβορί και το απέδειξε η Γαλλία έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48’ (1-2), ενώ είχε προηγηθεί με 1-0 από το 13’. Ίσα ίσα που της έδωσε την ευκαιρία για να δούμε όλοι οι θεατές μια ποδοσφαιρική «παράσταση»Γαλλίας- Αργεντινής, με τους Γάλλους να επικρατούν με 4-3.

Ένα πολύ ωραίο ματς, με γκολάρες, εναλλαγή συναισθημάτων και ωραίο ρυθμό, αλλά και με μεγάλο νικητή τη Γαλλία που περνάει «πανηγυρικά» στους «8» του Μουντιάλ 2018.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γαλλία ήταν ανώτερη και αν κάποιος έπρεπε να προηγείται αυτός ήταν η Γαλλία, αλλά η Αργεντινή και ειδικότερα ο Ντι Μαρία είχε διαφορετική άποψη και την απίστευτη έμπνευσή του έβαλε μια γκολάρα (41'), που αναπτέρωσε τις ελπίδες των Αργεντίνων, που έδειχναν σαστεισμένοι.

Oι Γάλλοι, εξάλλου στάθηκαν άτυχοι όταν στο 8’ το φάουλ του Γκριεζμάν κατέληξε στο δοκάρι. Το γκολ βέβαια ο στράικερ της Ατλέτικο το έβαλε αργότερα (13’) από τη βούλα του πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μπαμπέ από τον Ρόχο.

Έτσι, λοιπόν, οι δυο ομάδες πήγαν με το 1-1 στο ημίχρονο, με την Αργεντινή να νιώθει ευχαριστημένη και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και την ανατροπή στο σκορ στο 48' με ένα πολύ τυχερό γκολ από τον Μερκάδο ύστερα από γέμισμα του Μέσι.

Μέχρι εκεί, όμως, γιατί μετά μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και με ένα ντεμαράζ οι Γάλλοι "βομβάρδισαν" τους Αργεντινούς με 3 γκολ για το 4-2.

Πρώτα με το σουτ στην κίνηση από τον δεξιό μπακ Παβάρ στο 58' και μετά με το παιδί- "θαύμα" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου του σχεδόν 20χρονου Κιλιάν Μπαμπέ που σκόραρε δις (64' και 68').

Η Αργεντινή είχε μόνο κάποιες εκλάμψεις για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη φανερά ανώτερη και πιο οργανωμένη Γαλλία.
 Η γκολάρα του Ντι Μαρία


 Το τυχερό γκολ του Μερκάδο
 Γκολάρα και από τον Παβάρ

Από το Blogger.