ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Η Πειραιώς ξεχνά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ; 130 MΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Η Πειραιώς ξεχνά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ; 130 MΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ…

Παγωμάρα έχει προκαλέσει στη βάση της Νέας Δημοκρατίας η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Τουρκία για να δώσει τα συγχαρητήριά της στον Ταγίπ Ερντογάν και να παραστεί στην ορκομωσία του για την ανάληψη της Προεδρίας.

Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για υποκριτική στάση της ΝΔ, ενώ γίνεται λόγος και σε “προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων” από μέρους της Ν. Μπακογιάννη οι οποίες δεν βοηθούν στην επίδειξη συνοχής και αποφασιστικότητας της ελληνικής πλευράς.

 Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Την ίδια στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας, με πρόσχημα την ονομασία της FYROM, η παρουσία της Ν. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν εκθέτει τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση τους:
Πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ.;
Έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία; Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται άδικα στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η συνοχή και η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι δεδομένες. Οι προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων δεν βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση.
Επίσης, δεν βοηθά η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί για υποχωρητικότητα την ελληνική κυβέρνηση, δικαιολογώντας έτσι την τουρκική προκλητικότητα, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της την ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου.
Κι αν υποθέσουμε πως οι ΝεοΔημοκράτες δεν ασχολούνται με τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται παγωμένοι καθώς δεν μπορούν να αντιληφθούν πως είναι δυνατόν η αδελφή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να πηγαίνει στον Ερντογάν να τον συγχαρεί με 2 Έλληνες στρατιωτικούς να βρίσκονται 130 μέρες στις τουρκικές φυλακές.
Από το Blogger.