Η ΠΟΕΔΗΝ αδειάζει τον Πολάκη: «Άθλιοι και απαράδεκτοι οι ισχυρισμοί του» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η ΠΟΕΔΗΝ αδειάζει τον Πολάκη: «Άθλιοι και απαράδεκτοι οι ισχυρισμοί του»


Λάδι στη φωτιά έριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ, ισχυριζόμενος, πως χρειάζεται πιστοποίηση,με σφραγίδα ιατροδικαστή- για λόγους εγκυρότητας η ανακοίνωση ότι υπήρχαν νεκροί.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Πολάκης «την ώρα ώρα της σύσκεψης είχαμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς. Ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ο ιατροδικαστής βάζει τη σφραγίδα. Τι θα βγαίναμε και και θα μιλούσαμε με βάση ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες;»… «Σαφώς και ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός όταν έφυγαν οι κάμερες» συμπλήρωσε.
Η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:»Απαράδεκτες και άθλιες οι αιτιάσεις Πολάκη ότι ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ο ιατροδικαστής βάζει τη σφραγίδα και μάλιστα από έναν γιατρό. Μετά από πολλές ώρες και τα μαγειρέματα που έγιναν στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ για την ώρα μεταφοράς των νεκρών ο κος Πολάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι γνώριζε την ώρα του συντονιστικού για τους νεκρούς που είχαν μεταφερθεί στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.  Ως εκ τούτω γνώριζαν όλοι οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός στο συντονιστικό!!!  Άθλιοι όμως και απαράδεκτοι οι ισχυρισμοί από Υπουργό και μάλιστα γιατρό.
Ο θάνατος ατόμου που μεταφέρεται – διακομίζεται στα ΤΕΠ Νοσοκομείου διαπιστώνεται από τους γιατρούς. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει τα αίτια θανάτου και όχι τον θάνατο. Γι’ αυτό μετά την ιατρική εξέταση οι νεκροί μεταφέρονται σε νεκροθάλαμο και οι ασθενείς στους θαλάμους νοσηλείας.
Οι νεκροί που διακομίστηκαν στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ χωρίς βέβαια ιατροδικαστική εξέταση οδηγήθηκαν όπως έπρεπε στο νεκροθάλαμο. Ιεροσυλία για νεκρούς που βρήκαν φρικτό θάνατο. Ήταν κάρβουνο και δεν αναγνωρίζονταν!!! Και όμως ο κος Πολάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι χρειάζεται σφραγίδα ιατροδικαστή.
Αλήθεια όταν η κυβέρνηση μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε πολλούς νεκρούς υπήρχε ιατροδικαστική εξέταση; Στους νεκρούς πάντως του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ σίγουρα όχι. Οι πραιτοριανοί του πρωθυπουργού δεν μπορούν να τον εξαγνίσουν από τις βαρύτατες ευθύνες. Καμία συγνώμη. Ντροπή!!!»
Από το Blogger.