Γιάννης Μπέζος: «Εγώ σταμάτησα το «Άκρως Οικογενειακόν» και το «Ευτυχισμένοι μαζί» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Γιάννης Μπέζος: «Εγώ σταμάτησα το «Άκρως Οικογενειακόν» και το «Ευτυχισμένοι μαζί»


Γιάννης Μπέζος: «Εγώ σταμάτησα το «Άκρως Οικογενειακόν» και το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιάννη Μπέζο. Ο ηθοποιός παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια, ότι εκείνος αποφάσισε να μην συνεχιστούν οι μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες «Άκρως Οικογενειακόν» και «Ευτυχισμένοι μαζί».
-Αν σου πρόσφεραν ένα πολύ μεγάλο ποσόν που θα σε βοηθούσε να υλοποιήσεις κάποια όνειρα σου  ή να λύσεις ένα οικονομικό σου πρόβλημα, θα έμπαινες σ' ένα Survivor όπου οι παίκτες θα ήταν όλοι ηθοποιοί;
«Όχι, γιατί μια τέτοια κίνηση αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα μου, θα μου δημιουργούσε ένα ακόμα μεγαλύτερο! Πιστέψτε με, όσα και να μου έδιναν, στο Survivor δεν θα πήγαινα ποτέ! Άλλωστε, να σας πω την αλήθεια, στο παρελθόν είχα προτάσεις για δουλειές με τεράστια ποσά για αμοιβή. Προτάσσεις που δεν αφορούσαν ρόλους αλλά διαφορετικά πράγματα όπως παρουσιάσεις που δεν ήταν στα ενδιαφέροντα μου. Γι αυτό και δεν με δελέασαν ποτέ καθώς ήμουν πάντα προσανατολιστείς αλλού. Αν τσίμπαγα τότε στην πρόκληση θα είχα πρόβλημα εσωτερικό. Λεν κατηγορώ εκείνους που υποκύπτουν σε τέτοιους πειρασμούς, απλά εγώ αν ποτέ τους δεχόμουν θα αισθανόμουν συνέχεια αμήχανος. Η αλήθεια είναι πως μόνο για τα λεφτά, δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα στη ζωή μου. Και εδώ θα σα εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω αναφέρει ποτέ μέχρι σήμερα. Με δική μου πρωτοβουλία και επιμονή έχουν σταματήσει στο παρελθόν δυο εξαιρετικές σειρές όπου πρωταγωνιστούσα οι οποίες μου απέφεραν τότε πολλά έσοδα, είχαν μεγάλη θεαματικότατα και τις αγαπούσε ο κόσμος. Πρόκειται για το «Άκρως Οικογενειακό» και το «Ευτυχισμένοι μαζί», ένα αγαπημένο σήριαλ που προοριζόταν να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.. Τότε, γυρίζω και τους λέω: Στοπ! Μήπως δεν ήθελα να κερδίσω περισσότερα χρήματα; Φυσικά και ήθελα. Απλά καταλάβαινα πως από ένα σημείο και μετά δεν είχε νόημα να συνεχίζονται αυτές οι σειρές καθώς είχε ξεκινήσει πλέον να δουλεύει για εκείνες η επιτυχία! 
Άρχισα τότε να αντιλαμβάνομαι την μεγάλη ευθύνη που είχα ακόμα κι εγώ προσωπικά, απέναντι στον κόσμο. Δεν μπορούσα να εκτίθεμαι να αρχίσω να κάνω ανοησίες! Ωραίο είναι να πληρωνόμαστε καλά, αλλά παράλληλα πρέπει να είμαστε και συνεπείς στα πιστεύω μας. Η λογική πως η τηλεόραση είναι μια αγελάδα που αρμέγουμε, τελείωσε. Ε, την αρμέξαμε όσο την αρμέξαμε, τα έπαιξε η καημένη και ηρεμήσαμε όλοι μαζί! Κάπως έτσι η εποχή που οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών αμείβονταν γενναιόδωρα ανήκει προ πολλού στο παρελθόν» τόνισε στο Full Life.
Από το Blogger.