Νεαροί ψώνιζαν με πλαστά ευρώ στην Πιερία - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Νεαροί ψώνιζαν με πλαστά ευρώ στην Πιερία


Οι ποδηλάτες αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 19χρονο αλλοδαπό που είχε ακόμη στην τσέπη του το «πέτσινο» χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και να τον προσάγουν στην Ασφάλεια Κατερίνης που ανέλαβε την προανάκριση

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Αστυνόμευσης με Ποδήλατα, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός νεαρού παραχαράκτη που προσπάθησε να ψωνίσει με πλαστό χαρτονόμισμα από ένα κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, αλλά έγινε αντιληπτός.

Οι ποδηλάτες αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 19χρονο αλλοδαπό που είχε ακόμη στην τσέπη του το «πέτσινο» χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και να τον προσάγουν στην Ασφάλεια Κατερίνης που ανέλαβε την προανάκριση. Όπως προέκυψε κατά την διάρκεια της έρευνας, δεν δρούσε μόνος αλλά μαζί με δύο συνεργούς του που ήδη είχαν ψωνίσει σε τρία μαγαζιά και προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν σε δύο ακόμη πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και συνεχίζουν την έρευνα, για να εξακριβώσουν αν οι παραχαράκτες είχαν εξαπατήσει και άλλους επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή ή και σε άλλες πόλεις. Ο 19χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με τις κατηγορίες της κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος και της απάτης.
Από το Blogger.