«Ωχ Θεέ μου η γυναίκα και τα παιδιά μου» – Νέο βίντεο-σοκ από την πυρκαγιά στο Μάτι - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

«Ωχ Θεέ μου η γυναίκα και τα παιδιά μου» – Νέο βίντεο-σοκ από την πυρκαγιά στο Μάτι



Άλλο ένα συγκλονιστικό βίντεο που αποτυπώνει την κόλαση φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου στο Μάτι αφήνοντας πίσω του δεκάδες νεκρούς έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.


Το βίντεο έχουν καταγράψει οι επιβάτες ενός οχήματος που προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο ακόμα και μέσα από τη φωτιά ενώ η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική από τους πυκνούς καπνούς.
Οι δύο επιβάτες ακούγονται έντρομοι καθώς από τη μια δεν γνωρίζουν τι θα συναντήσουν μπροστά τους και από την άλλη δεν γνωρίζουν αν θα καταφέρουν να επιζήσουν από την κόλαση φωτιάς.
«Θα περάσουμε 10 μέτρα», «πρόσεχε», «λίγο το τιμόνι πρόσεχε, ησύχασε» ακούγοντα να λένε οι δύο επιβάτες με τον έναν εκ των δύο να μονολογεί «ωχ Θεε μου, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου, καίγονται τα πάντα».

Συγκλονιστικό βίντεο από τις τεράστιες φλόγες

Ακόμα ένα βίντεο το οποίο δείχνει τις τρομακτικές φλόγες οι οποίες άφησαν στο πέρασμα τους από το Μάτι 88 νεκρούς και πολλούς αγνοούμενους είδε το φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια ενός κατοίκου από τον Νέο Βουτζα να προσπαθεί να σώσει το σπίτι του από τις τεράστιες φλόγες οι οποίες πλησιάζουν απειλητικά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω οι ταχύτητα με την οποία πλησιάζει η φλόγα είναι μεγάλη καθώς μέσα σε λίγα μόλις λεπτά φτάνει μπροστά του
 
Από το Blogger.