Αλβανοί είχαν ΡΗΜΑΞΕΙ σπίτια και μαγαζιά στην Βέροια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Αλβανοί είχαν ΡΗΜΑΞΕΙ σπίτια και μαγαζιά στην Βέροια


Επί ένα χρόνο είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο στους κατοίκους και την Αστυνομία της Βέροιας τέσσερις Αλβανοί που φέρονται ότι διέπραξαν πλήθος διαρρήξεων σε επιχειρήσεις και σπίτια της πόλης, αλλά οι τρεις από αυτούς έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας.

Οι δράστες ηλικίας 18, 64 και 35 χρόνων και ένας 26χρονος ο οποίος διαφεύγει, ταυτοποιήθηκαν χάρη στο οπτικό υλικό που είχε καταγράψει μια κάμερα, στο οποίο μάλιστα ένας από αυτούς φαινόταν να κρατάει πιστόλι. Το όπλο δεν βρέθηκε όταν εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί, ενώ ο 18χρονος που βρίσκεται και παράνομα στη χώρα αντιστάθηκε σθεναρά αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν 15 διαρρήξεις σε καταστήματα και τρεις σε σπίτια με συνολική λεία 500 ευρώ και μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κοσμήματα και εργαλεία συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες λόγω του μεγάλου διαστήματος της δράσης τους.

Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών που αφορούν στον 18χρονο και τον 64χρονο.
Από το Blogger.