«Θερμή υποδοχή» στον Τσίπρα ετοιμάζουν αύριο οι Θεσσαλονικείς - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

«Θερμή υποδοχή» στον Τσίπρα ετοιμάζουν αύριο οι Θεσσαλονικείς

Δίνουν ραντεβού αύριο στις 17:00 στο ΙΚΕΑ για να τον υποδεχθούν - Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της 4ης Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας

Συγκέντρωση στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη διοργανώνει αύριο ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr o «Φορέας» καλεί τους Θεσσαλονικείς να συγκεντρωθούν στις 17.00, «στη στάση του ΙΚΕΑ με μία ελληνική σημαία», με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, για την Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.  Το σχετικό κάλεσμα έγινε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 
Από το Blogger.