η AEK Στα πλέι οφ του Champions League - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

η AEK Στα πλέι οφ του Champions League


Η ΑΕΚ κέρδισε την Σέλτικ με 2-1 στο ΟΑΚΑ και μετά από τον ΠΑΟΚ πέρασε και αυτή στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!
O προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΝOVA: «Παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία μεγάλη ομάδα. Τα παιδιά έδωσαν παραπάνω από το 100%. Ήταν μία μεγάλη πρόκριση, αλλά πρέπει να δούμε την μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Κλειδώσαμε τους ομίλους του Europa League και κοιτάμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να το χαρεί, εμείς πρέπει μόλις φύγουμε από εδώ και να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε. Η Βιντεότον (σ.σ. η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ) είναι μία πολύ καλή ομάδα κι έχουμε μπροστά μας μία τεράστια πρόκληση».
Η πρώτη επίσκεψη της ΑΕΚ στα αντίπαλα καρέ ήταν στο 2′, όταν ο Κλωναρίδης έκανε μια σέντρα, ο Μπακάκης πήρε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Στην δεύτερη, στο 6′, άνοιξε το σκορ: πάλι από αριστερά, ο Χουλτ αυτή τη φορά έκανε το γύρισμα και ο Γκάλο με πλασέ από την καρδιά της περιοχής των Σκωτσέζων έκανε το 1-0.
Η ΑΕΚ ευτύχησε να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του αγώνα, όπως και το πρώτο: με γκολ! Στην πρώτη της φάση αυτή τη φορά, ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο 50′, ο Λαμπρόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Λιβάγια από κοντά με νέα κεφαλιά έγραψε το 2-0!
Στο 79′ οι Σκωτσέζοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν για να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όταν έπειτα από ωραία σέντρα από αριστερά, ο Σινκλέρ με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Μπακάκης, Σιμόες, Άλεφ, Κλωναρίδης (72′ Μάνταλος), Γκάλο (81′ Αλμπάνης), Μπακασέτας (90′ Τσόσιτς), Λιβάγια.
Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ (59′ Ντεμπελέ), Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τιέρνι, Μπράουν, Εντσάμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς (76′ Σινκλέρ), ΜακΓκρέγκορ, Γκρίφιθς.
Από το Blogger.