ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ!


Στην Ελλάδα, ελάχιστοι είναι αυτοί που τσίμπησαν το δόλωμα της συριζοψεκασμένης λετσαρίας, για κατάθεση χρημάτων στον «ειδικό» λογαριασμό του υπουργείου Ληστείας των Ελλήνων φορολογουμένων (μιλάμε βεβαίως για το λεγόμενο «υπουργείο Οικονομικών»), τάχα για τους πυροπλήκτους. Βλέπετε, ο ελληνικός λαός έχει πικράν πείρα από ανάλογο έρανο που είχε γίνει μετά τις φωτιές του 2007, με τα χρήματα που κατατέθηκαν στο λεγόμενο «ταμείο Μολυβιάτη» να έχουν… εξαφανιστεί!

Υπάρχουν όμως και οι Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι λόγω του ότι ζούνε στα ξένα έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα και επιπλέον δεν γνωρίζουν με τι λήσταρχους έχουν να κάνουν!

Διαβάζουμε, λοιπόν, στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, για «μεγάλο κύμα αλληλεγγύης» που έρχεται κυρίως από τους Έλληνες της Γερμανίας, με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων. Μάλιστα, στο κόλπο είναι και οι Γερμανοί Πράσινοι («αδελφό» κόμμα της συριζοψεκασμένης λεχριτοκομπανίας), που επιχειρούν να βάλουν στο χέρι ακόμα και ευσυγκίνητους Γερμανούς!


Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους Έλληνες: πολύ καλά κάνετε και συγκεντρώνετε είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα, αλλά για τον Θεό, μην τα εμπιστευτείτε σε κρατικούς φορείς! Στείλτε τα μέσω της Εκκλησίας, ή βρείτε τρόπο να τα παραδώσετε μόνοι σας στους παθόντες! Γιατί είναι κρίμα οι κόποι σας να καταλήξουν στα «προσφυγάκια» και στην «αλληλέγγυα» συριζοψεκασμένη αλητεία!

 
Από το Blogger.