Η Ντέμι Λοβάτο δηλώνει ευγνώμων που ζει μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Η Ντέμι Λοβάτο δηλώνει ευγνώμων που ζει μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο δηλώνει ευγνώμων που ζει έπειτα από μια υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών που την έστειλε στο νοσοκομείο πριν από δύο εβδομάδες, και τονίζει ότι χρειάζεται χρόνο για να θεραπευτεί από τον εθισμό της, σε μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram την Κυριακή.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με κράτησε ζωντανή και καλά», επισήμανε η Λοβάτο προσθέτοντας ότι θα είναι "πάντα ευγνώμων" για την υποστήριξη των θαυμαστών της. Η 26χρονη Αμερικανίδα απέδωσε το γεγονός ότι επέζησε στο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Cedars Sinai του Λος Άντζελες, όπου νοσηλεύτηκε εκτάκτως στις 24 Ιουλίου.
Η Ντέμι Λοβάτο, η οποία ακύρωσε συναυλία της στο Atlantic City που είχε προγραμματιστεί δύο ημέρες μετά την εισαγωγή της το νοσοκομείο, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα εμφανιστεί σύντομα δημόσια. «Σήμερα χρειάζομαι χρόνο να επικεντρωθώ στην αποτοξίνωση και στη θεραπεία μου», έγραψε η ίδια ενημερώνοντας τους 70 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.
Η Λοβάτο που έγινε διάσημη από την παιδική της ηλικία με το Disney Channel, ομολόγησε ότι κατά το παρελθόν είχε προβλήματα εθισμού, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές.
Το 2012, αν και η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο ντοκιμαντέρ "Demi Lovato: Stay Strong", που παρακολουθούσε την αποθεραπεία της έκανε επανειλημμένα χρήση κοκαΐνης και αναγκάστηκε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. Όταν πήρε εξιτήριο από εκεί ανέκτησε τις δυνάμεις της και επέστρεψε στη μουσική βιομηχανία και την καριέρα της.


Πριν από έναν μήνα έβγαλε ένα τραγούδι με τίτλο "Sober" στο οποίο η τραγουδίστρια αναφέρεται σε μια υποτροπή και ζητεί συγνώμη από τους γονείς της.
Η ανακοίνωση για τη χρήση υπερβολικής δόσης προκάλεσε πάμπολλες δηλώσεις υποστήριξης από αρκετές διασημότητες.
«Αυτό που της συμβαίνει μου ραγίζει την καρδιά", έγραψε στο Twitter η διάσημη παρουσιάστρια 'Ελεν ΝτιΤζένερις, ενώ ο τραγουδιστής της κάντρι Μπραντ Πέισλι, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Λοβάτο, είπε ότι προσεύχεται γι 'αυτήν. "Ο εθισμός είναι φρικτή αρρώστια, κανείς δεν είναι πιο ειλικρινής ή πιο γενναίος από αυτή τη γυναίκα», δήλωσε.
Από το Blogger.