Μύκονος: Πρώην επιχειρηματίες έκαναν τους... VIP «ταξιτζήδες» με "τρελή" ταρίφα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Μύκονος: Πρώην επιχειρηματίες έκαναν τους... VIP «ταξιτζήδες» με "τρελή" ταρίφα


Μύκονος: Πρώην επιχειρηματίες έκαναν τους... VIP «ταξιτζήδες» με "τρελή" ταρίφα

Επτά “ξεπεσμένοι” επιχειρηματίες της Αθήνας, που έκαναν τους “ταξιτζήδες” πολυτελείας στη Μύκονο, μετατρέποντας τα θηριώδη τζιπ τους σε “πειρατικά” ταξί για να μεταφέρουν VIP τουρίστες σε σκάφη και 5στερά ξενοδοχεία έπεσαν στη φάκα των “ράμπο” της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


Τα μεικτά κλιμάκια των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με επικεφαλής στέλεχος της ΑΑΔΕ που σαρώνουν το νησί των ανέμων θέτοντας σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο για τον εντοπισμό φοροφυγάδων κατάφεραν μέσα στο Σαββατοκύριακο να εντοπίσουν και να βάλουν στο χέρι επιχειρηματίες που βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να βάζουν στην τσέπη ζεστό μαύρο χρήμα εκμεταλλευόμενοι τα πολυτελή οχήματα τους τα οποία δεν μπορούσαν καλά – καλά να συντηρήσουν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επτά αυτά άτομα, κατασκήνωσαν στην αρχή της σεζόν στο νησί των ανέμων και μέσω των γνωριμιών που διέθεταν με celebrities και μεγάλα ξενοδοχεία έπαιρναν “κούρσες” πολυτελείας χρησιμοποιώντας τα θηριώδη τζιπ τους.

“Καθημερινά έβαζαν στην τσέπη μέχρι και 2000 ευρώ. Χρήμα ζεστό και κυρίως αφορολόγητο...” εξηγεί στο protothema.gr “πηγή” της Κατεχάκη και συμπληρώνει “Τα συγκεκριμένα οχήματα μεγάλου κυβισμού αφαιρέθηκαν οι πινακίδες ενώ στους ιδιοκτήτες θα επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα”. 
Οι σαρωτικοί έλεγχοι των μεικτών κλιμακίων αναμένεται να συνεχιστούν ενώ οι “ράμπο” της Οικονομικής Αστυνομίας και της ΑΑΔΕ, δουλεύουν ασταμάτητα με σκοπό να βάλουν τάξη σε έναν από τους πιο διάσημους και πλέον πιο ακριβούς καλοκαιρινούς προορισμούς του πλανήτη.
Από το Blogger.