«Απασφάλισε» η Ντόρα για Κουφοντίνα! «Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες, μεταφέρετε σε φυλακές πολυτελείας έναν κατά συρροή δολοφόνο» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

«Απασφάλισε» η Ντόρα για Κουφοντίνα! «Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες, μεταφέρετε σε φυλακές πολυτελείας έναν κατά συρροή δολοφόνο»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση και από την πλευρά της πρώην υπουργού και βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη, με ανάρτησή της στα social media για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.


Συγκεκριμένα, η κα. Μπακογιάννη έγραψε:

«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα».

 Nωρίτερα υπήρξε και αντίδραση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ανέφερε στο Τwitter πως «το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. κ. @atsipras , την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;».
Από το Blogger.