Αλαφούζος σε Γιαννακόπουλο: “Γελοίες οι ενέργειες σου – Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη”


Μέσω επίσημης δήλωσης ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος “βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει” και συμπληρώνει ότι για τις ύβρεις προς το πρόσωπο του Γιάννη Αλαφούζου θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση από το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου:

“Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει. Αρνείται να παράσχει, ως έχει και νομική υποχρέωση στην ομάδα, το παραχωρητήριο της Λεωφόρου για να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της super league.
Επιπλέον με ανοίκειες εκφράσεις επιτίθεται προσωπικώς στον μόνον άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διασώσει και να εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό και στον μόνο που αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία, στην ΠΑΕ πάνω 50 εκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του.
Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί της υποθέσεως, καθώς και των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του κ. Ιωάννη Αλαφούζου”.

Τα πυρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Γιάννη Αλαφούζο

Με πολύ σκληρή γλώσσα “απάντησε” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο εξώδικο της ΠΑΕ, που έβαζε διορία στον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Λεωφόρου, με τον πρόεδρο του Α.Ο. να “επιτίθεται” προσωπικά στον μεγαλομέτοχο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Αλαφούζο.
Μαίνεται ο “πόλεμος” στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εξαπολύει προσωπική “επίθεση” στον Γιάννη Αλαφούζο, εξαιτίας των απαιτήσεων της ΠΑΕ και της αντιδικίας για τις οφειλές στον Ερασιτέχνη.

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.