Παγκόσμιο σοκ: Οι τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν τη Βαρκελώνη σχεδίαζαν επίθεση στο Καμπ Νου! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Παγκόσμιο σοκ: Οι τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν τη Βαρκελώνη σχεδίαζαν επίθεση στο Καμπ Νου!


Στοιχεία που δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές που σκόρπισαν τον θάνατο στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο του 2017, ετοίμαζαν επίθεση και στο «Καμπ Νου», έχει στα χέρια της η αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα «El Periodico de Catalunya»!
Στις 17 Αυγούστου του περασμένου έτους η πόλη Καμπρίλς, αλλά και η πρωτεύουσα της Καταλονίας είχαν δεχθεί τρομοκρατική επίθεση, όταν ένα βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στη «Las Ramblas», αφήνοντας συνολικά 16 νεκρούς και 133 τραυματίες, με την οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» να αναλαμβάνει την ευθύνη.
Η αστυνομία, που είχε αναλάβει την έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης, βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν επίθεση και στο «Καμπ Νου» στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μπέτις, τρεις μέρες μετά.

Στην ανάλυση του κινητού ενός εκ των δραστών βρέθηκε να έχει γίνει αναζήτηση στοιχείων, φωτογραφιών και τρόπων εισόδου στο γήπεδο των «μπλαουγκράνα», ενώ έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία των τρομοκρατών σε μία από τις μπουτίκ της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο, λίγες μέρες νωρίτερα.
Επιπλέον, βρέθηκαν δύο γραπτά μηνύματα ενός τρομοκράτη με στοιχεία για επίθεση στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία που συμπίπτει με το συγκεκριμένο ματς. Πάντως, αυτό που δεν έχουν καταφέρει να διαλευκάνουν οι ερευνητές, είναι με ποιο τρόπο σχεδίαζαν να επιτεθούν στο «Καμπ Νου» οι τρομοκράτες.
Πηγή: filathlos.gr
Από το Blogger.