Πείτε όχι στη νέα μόδα του οργασμού- Ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Πείτε όχι στη νέα μόδα του οργασμού- Ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία

Yπάρχει μια ομάδα γυναικών που δεν αναζητά τον οργασμό, μέσα από την ερωτική συνεύρεση, ούτε μέσα από τον αυνανισμό.
Είναι μια μερίδα γυναικών που αρέσκεται να προκαλεί οργασμό από την ανακούφιση…
Την ανακούφιση της …ούρησης, ύστερα από αρκετές ώρες καρτερικής, μαζοχιστικής εγκράτειας…
Ο όρος Peegasm προέρχεται από τις λέξεις pee και orgasm (άρα η αντίστοιχη ελληνική μετάφραση θα ήταν κάτι σαν… «ουρ-γασμός»)
Είναι η νέα μόδα των γυναικών κυρίως που αρκετές γυναίκες περιγράφουν σαν υπέροχες  εμπειρίες, ενώ πολλές κάνουν λόγο για ακούσιους οργασμούς που έχουν την νύχτα, όταν αποκοιμιούνται με γεμάτη ουροδόχο κύστη.
Αυτό, σύμφωνα με γυναικολόγους, δεν είναι παράξενο, αφού μια γεμάτη κύστη ασκεί πίεση στο πυελικό έδαφος και στα νεύρα που υπάρχουν εκεί, πυροδοτώντας σεξουαλικά όνειρα τα οποία καταλήγουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Πάντως η συνήθεια ορισμένων γυναικών να καθυστερούν την ούρηση για να βιώνουν αυτές τις… εμπειρίες είναι άκρως ανθυγιεινή σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Η Δρ. Charlotte Elder, γυναικολόγος και εκπρόσωπος του New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists προειδοποιεί ότι το trend του peegasm μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην ουροδόχο κύστη μιας γυναίκας.
«Πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό στο συγκεκριμένο όργανο. Είναι σημαντικό να ουρεί κανείς όταν το χρειάζεται, όχι όταν είναι έτοιμος να σκάσει», αναφέρει η γυναικολόγος στη New York Post, επισημαίνοντας ότι το τέντωμα της ουροδόχου κύστης μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, που χρειάζεται χρόνια για να αποκατασταθεί.
Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό, ενώ σοβαρός είναι και ο κίνδυνος ουρολοίμωξης μέσω αυτής της πρακτικής.
Πηγή:.protothema.gr
Από το Blogger.