ΝΔ για αλλαγές σε Αστυνομία και Πυροσβεστική: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΝΔ για αλλαγές σε Αστυνομία και Πυροσβεστική: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας


Ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή τις αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η αξιωματική αντιπολίτευση επιρρίπτει τις ευθύνες τις τραγικής πυρκαγιάς στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα του οποίου το όνομα φέρουν οι ευθύνες, όπως είχε τονιστεί και σε προηγούμενη ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η αντικατάσταση των δύο αρχηγών γίνεται πάνω στην ταραχή του πρωθυπουργού να διασωθεί, ενώ «οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή». Μάλιστα, η ΝΔ καταγγέλλει τις νέες επιλογές στην ηγεσία των δύο σωμάτων ασφαλείας ως υπαγορευμένες με κομματικά κριτήρια.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του βρίσκονται σε αποδρομή», είναι το σχόλιο της ΝΔ για τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.
«Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Από το Blogger.