Καταβαράθρωση της τουρκικής λίρας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Καταβαράθρωση της τουρκικής λίρας


Μετά από την κίνηση του ¨Κέντρου¨: Το δολάριο έφτασε στις 5,41 λίρες
Η άνοδος που παρατηρήθηκε στο δολάριο μετά από τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας που είχαν ως αίτημα την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον, συνεχίστηκε και στην πρώτη μέρα της εβδομάδας.
Το δολάριο στα πρώτα λεπτά τω συναλλαγών έφτασε στο 5,12 κάνοντας ιστορικό ρεκόρ. Ενώ όσο περνούσε η ώρα, το μεσημέρι έφτασε στο 5,17.
Το δολάριο συνέχισε την άνοδο του και τις βραδινές ώρες. Τότε υπήρξε επέμβαση από την Κεντρική Τράπεζα. Μετά από την κίνηση αυτή το δολάριο πήγε στις 5,24 και μετά ανέβηκε στις 5,27 λίρες.  Απογευματινές ώρες έφτασε στις 5,30 και το βράδυ έφτασε στις 5,41.  Αργότερα κατέβηκε στις 5,35 λίρες.
Το ευρώ στις 6 λίρες
Το ευρώ έκανε ιστορικό υψηλό μόλις άνοιξαν οι αγορές με 5,91. Αργότερα λίγο κατέβηκε για να ανέβει και πάλι στις 5,98. Τις απογευματινές ώρες έφτασε τις 6 λίρες.
 Σχ: Μετά από αυτή την κατάσταση φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν την είδηση πως ¨Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, υπήρξε μια προσυμφωνία με τις ΗΠΑ  και εντός δύο ημερών μια επιτροπή από την Τουρκία θα πάει στις ΗΠΑ και θα έχει συνομιλίες για το θέμα του Άντριου Μπράνσον¨. Αυτή η διαρροή φρέναρε λίγο την περαιτέρω πτώση τη λίρας. Για πόσο θα κρατήσει αυτό, θα φανεί. Αυτήν τη στιγμή πάντως οι ισοτιμίες είναι :

Από το Blogger.