Θεσσαλονίκη: Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στο 1ο «Family Run» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στο 1ο «Family Run»

Το 1ο αθλητικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην οικογένεια ξεκίνησε με το «Family Olympics» που έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές και τους γονείς τους να βιώσουν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αθλημάτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Νέα Παραλία

Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στο «1ο Family Run» διαδρομή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, απόστασης 1.500 μέτρων, που διοργανώθηκε σήμερα από το Ολυμπιακό Μουσείο - Protergia στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Με σημείο εκκίνησης τον χώρο μπροστά από τον «Κήπο της Μεσογείου» και τον «Κήπο των Γλυπτών» απέναντι από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους (ΙΟΘ, ΟΦΘ) και τερματισμό στο γλυπτό «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου οικογένειες πήραν μέρος στη γιορτή του αθλητισμού με σύνθημα «Τρέχουμε μαζί. Τρέχουμε με ενέργεια!».

Το 1ο αθλητικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην οικογένεια ξεκίνησε με το «Family Olympics» που έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές και τους γονείς τους να βιώσουν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αθλημάτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Νέα Παραλία.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με το «Family Fun» το βράδυ με μια ανοικτή για όλους μουσική γιορτή, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το 1ο «Family Olympics» και «Family Run+Fun» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Protergia, ονομαστικού χορηγού του Ολυμπιακού Μουσείου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το 1ο αθλητικό φεστιβάλ αφιερωμένο ήταν ενταγμένο στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active» από την ΓΓΑ και της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης 2018.
Από το Blogger.