Ζώδια Σήμερα 14/9: Ό,τι δεν απέκτησες ποτέ, είναι ό,τι δεν πόθησες αρκετά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια Σήμερα 14/9: Ό,τι δεν απέκτησες ποτέ, είναι ό,τι δεν πόθησες αρκετά


Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 

Με τη Σελήνη και τον Δία στον Σκορπιό να αυξάνουν στο μέγιστο τις επιθυμίες και τους πόθους μας, είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε και σε βαθύτερες συνειδητοποιήσεις και αλήθειες για όλα αυτά που θέλουμε και δεν έχουμε αποκτήσει. Μπορεί να μην προσπαθήσαμε αρκετά, να μην ήμασταν σίγουροι ή απλά να μην τα ποθήσαμε τόσο πολύ, όπως αρχικά πιστεύαμε. Τώρα, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε μέσα μας τι πραγματικά επιθυμούμε και τι μας προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση. Είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε τις συνθήκες, να μεθοδεύσουμε τις κινήσεις μας και να τα καταφέρουμε, άλλωστε η μέρα, εκτός από καλοπέραση, προσφέρει και τις ευκαιρίες.
➳ 10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Παρθένος, όταν είναι σε σχέση
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼
Σκορπιοί, πρωταγωνιστείτε και θα το κάνετε για πολύ καιρό ακόμα, οπότε, τώρα που έχετε εύνοια, φτιάξτε το σχέδιο κατάκτησης του οποιουδήποτε στόχου σας. Με τη δύναμη της πειθούς και την ισχυρή σας θέληση, θα περάσει το δικό σας και αναίμακτα.
Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι εκτιμήστε ό,τι έχετε, φροντίστε να το διατηρήσετε και μετά κυνηγήστε και το παραπάνω. Μην ξεχνάτε ότι όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα.
Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί σας έχει ανοίξει η όρεξη και δεν χορταίνετε εύκολα πια. Είτε ερωτικά είτε οικονομικά, κρατήστε τον έλεγχο, λειτουργήστε με τακτική για να αποκτήσετε τα περισσότερα με τον λιγότερο κόπο.
#AstroQuote of the Day:
Από το Blogger.