Ρότζερς: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ρότζερς: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Τζόνι Ρότζερς έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του 1ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.
Αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τρία χρόνια (1999-2002) και κατάφερε να κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα καθώς και ισάριθμα πρωταθλήματα Ελλάδος με την πράσινη φανέλα. 
Ο λόγος για τον Τζόνι Ρότζερς, ο οποίος εργάζεται πια για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς, διατηρώντας ένα σημαντικό διοικητικό πόστο. Ο γεννημένος στην Καλιφόρνια Αμερικανοισπανός πρώην φόργουορντ των «πράσινων» δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ώστε να παρευρεθεί στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του «τριφυλλιού». Ωστόσο,  βρίσκεται στη Χαβάη, λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα του, στέλνοντας, όμως, το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω του Paobc.gr και μίλησε με αγάπη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr
Από το Blogger.