Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από τις δοκιμές του νέου ρωσικού μαχητικού 5ης γενιάς - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από τις δοκιμές του νέου ρωσικού μαχητικού 5ης γενιάς





Εντυπωσιακά πλάνα και μανούβρες σε μεγάλο ύψος - Στην απλούστερη έκδοσή του είχε δοκιμαστεί στη Συρία, στις αρχές του 2018 - Τα πρώτα 12 παραδίδονται άμεσα στον ρωσικό στρατό - Το 2019 ξεκινά η μαζική παραγωγή του

Εικόνες από την πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου ρωσικού μαχητικού Su-57 έδωσε στη δημοσιότητα η στρατιωτική ηγεσία της Μόσχας.

Το βίντεο που έδωσαν οι Ρώσοι στους δημοσιογράφους δείχνει τη σχεδιαστική ομάδα, περιλαμβάνει μία περιγραφική ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών του, καθώς και εικόνες διάρκειας λίγων δευτερολέπτων από την πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου αεροσκάφους τεχνολογίας stelth.

Σε μία άκρως εντυπωσιακή μανούβρα, ο Ρώσος πιλότος έχει αφήσει ελεύθερο το αεροσκάφος να «στροβιλίζεται» σε μεγάλο ύψος, φανερώνοντας την εντυπωσιακή αεροδυναμική του.

Στην απλούστερη έκδοσή του, το υπερσύγχρονο αεροσκάφος δοκιμάστηκε στη Συρία, κατά των τζιχαντιστών, στις αρχές του 2018. Τα πρώτα 12 αεροσκάφη παραδόθηκαν στον ρωσικό στρατό, ενώ από το 2019 θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του.

Δείτε το βίντεο:
Από το Blogger.