«Ξεφτιλίζεται η ελληνική σημαία», λέει ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών και ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

«Ξεφτιλίζεται η ελληνική σημαία», λέει ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών και ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα


Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα
Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την ανάρτηση του υπαστυνόμου Μιχάλη Λώλη στο facebook ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία εμφανιζόταν να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω από την ελληνική σημαία.
Ο υπαστυνόμος του Τμήματος Ρατσιστικών Εγκλημάτων Βίας κατέβασε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του, ωστόσο ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος ζήτησε επίμονα την παρέμβαση εισαγγελέα, αφού -όπως είπε- κανείς δεν τον βάζει στη θέση του.
«Αφού αυτός ο συγκεκριμένος κύριος, για προσωπικούς του λόγους και επειδή θέλει να διαφημιστεί στις κοινότητες όπου ανήκει, κάνει αυτά τα πράγματα και μιλάει εκ μέρους της Αστυνομίας και δεν έχει συμβεί τίποτα ως τώρα, πρέπει άμεσα να επέμβει εισαγγελέας, αφού κανένας αρχηγός και κανένας υπουργός δεν τον έχει βάλει στη θέση του» είπε χαρακτηριστικά.
Στις δηλώσεις του ο κ. Μαυροειδάκος χαρακτήρισε εξοργιστική την εικόνα λέγοντας: «Η εικόνα ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω απ’ την ελληνική σημαία είναι εξοργιστική. Οταν βλέπουμε είτε άνδρα είτε γυναίκα να φιλιούνται κάτω από μια ελληνική σημαία, εξευτελίζεται το μεγαλύτερο σύμβολο του έθνους που είναι η ελληνική σημαία».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία πλέον έχει διαγραφεί από τον υπαστυνόμο, συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Ιδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα. ΘΑ ΦΙΛΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ».
Από το Blogger.