Μάνατζερ Ουάρντα: «Θα σεβαστούμε κάθε απόφαση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μάνατζερ Ουάρντα: «Θα σεβαστούμε κάθε απόφαση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ»

Ανοικτό άφησε το θέμα της παραμονής του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, ο Αιγύπτιος μάνατζερ του, Μαμντού Έιντ, με σημερινές δηλώσεις του αναφορικά με το μέλλον του στον «Δικέφαλο»

Ο Αιγύπτιος ατζέντης του Αμρ Ουάρντα ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στην απάντηση που έδωσε είπε ότι: «Δεν είναι για μένα αυτή η ερώτηση, Πρέπει να την απευθύνετε στον ΠΑΟΚ. Ο,τι πει ο ΠΑΟΚ θα γίνει και ο Αμρ θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει το κλαμπ. Είναι παίκτης του. σέβεται το συμβόλαιό του και θέλει να προσφέρει».

Ο Μαμντού Έιντ, μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», αναφέρθηκε και στις προτάσεις που κατά καιρούς έχουν έρθει στα χέρια του για την πώληση του Ουάρντα.

«Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αμρ ήταν ο καλύτερος παίκτης του περσινού Πρωταθλήματος. Έχουν έρθει αρκετές προτάσεις από πολύ καλές ομάδες και ο ΠΑΟΚ τις έχει απορρίψει γιατί, όπως λένε, οι άνθρωποί του, τον θεωρούν σημαντικό παίκτη. Είναι δικό τους θέμα το τι θα πουν από εδώ και στο εξής», σχολίασε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Από το Blogger.