Τραγουδιστής τα «χώνει άγρια» στον Θέμη Αδαμαντίδη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τραγουδιστής τα «χώνει άγρια» στον Θέμη Αδαμαντίδη

«Ο κύριος Αδαμαντίδης θέλησε να αποχωρήσει και να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψει γιορτών χωρίς δουλειά», εγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πάνος Καλίδης

Πριν από λίγες μέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχώρησε από το σχήμα όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου. Ο Πάνος Καλίδης προφανώς ενοχλημένος και απογοητευμένος από την απόφαση του συναδέλφου του να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagam.

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη... Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!»


Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη... Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πανος Καλιδης (@panoskalidis) στις
Ο Θέμης Αδαμαντίδης σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό ο Θέμης Αδαμαντίδης θα συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και ο Δήμος Αναστασιάδης.
Από το Blogger.