Μεσολόγγι: Βρέθηκε τμήμα από το αεροσκάφος που κατέπεσε - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Μεσολόγγι: Βρέθηκε τμήμα από το αεροσκάφος που κατέπεσε

Tμήμα από το αεροσκάφος που κατέπεσε στο Μεσολόγγι εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου.




Όπως μεταδίδει το onairnews.gr το τμήμα του διθέσιου μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, βρέθηκε από σκάφος του λιμενικού ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο.
Το σκάφος του λιμενικού μετέφερε το τμήμα του αεροπλάνου στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου και θα εξεταστεί από ειδικούς τεχνικούς.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας αύριο το πρωί.



 Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο του εντοπισμού του αεροσκάφους δυσχεραίνει το γεγονός ότι στη θάλασσα έχει καταλήξει λάσπη από τον ποταμό Εύηνο, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, με συνέπεια η ορατότητα να μην είναι καλή.
Σύμφωνα με την Αερολέσχη Μεσολογγίου, το μονοκινητήριο διθέσιο αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και επιστροφή.
Όπως ανέφερε το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωσή του, στις έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου έσπευσαν οκτώ περιπολικά σκάφη και ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έξι αλιευτικά σκάφη, δύο παραπλέοντα πλοία, ενώ από ξηράς δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κλιμάκια στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου -Πατρών και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης ένα ελικόπτερο της Μοίρας Ελικοπτέρων Λιμενικού Σώματος και δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτες δύτες.


Από το Blogger.