Συνελήφθη μεθυσμένος στις ΗΠΑ ο Γουέιν Ρούνεϊ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Συνελήφθη μεθυσμένος στις ΗΠΑ ο Γουέιν Ρούνεϊ!



Νέοι μπελάδες για τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Πολιτείας της Βιρτζίνια καθώς σε έλεγχο που του έγινε ήταν μεθυσμένος ενώ εξύβρισε και τους αστυνομικούς

Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά για τους λάθους λόγους έγινε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εδώ και 1.5 χρόνο αγωνίζεται στην DC United της Ουάσινγκτον.

Όπως αποκαλύφθηκε ο Ρούνεϊ στις 16 Δεκεμβρίου συνελήφθη από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Ουάσινγκτον Ντουλς στην Πολιτεία της Βιρτζίνια.

Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της DC United και οι αστυνομικοί που τον πλησίασαν αντιλήφθηκαν ότι ήταν μεθυσμένος, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου τους έβρισε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τμήμα.

Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 25 δολαρίων (!!!) αλλά και έξοδα 91$ (τα οποία αντιστοιχούν σε χρήματα που βγάζει μέσα σε… δέκα λεπτά), με τον Ρούνεϊ να έχει τιμωρηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017 με διετή στέρηση του διπλώματος οδήγησης καθώς είχε συλληφθεί στην πατρίδα του να οδηγεί μεθυσμένος (και έχει ήδη συμπληρώσει 100 ώρες κοινωνικής εργασίας).

Να σημειώσουμε ότι δύο μέρες πριν την σύλληψη του ο Ρούνεϊ είχε βρεθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας παρακολουθώντας αγώνας αυτοκινήτου, αλλά επιστρέφοντας στις ΗΠΑ το… έριξε έξω και αγνοώντας τους νόμους της Βιρτζίνια (ιδιαίτερα αυστηροί με το αλκοόλ και τις ύβρεις) είχε την πρώτη του επαφή με την Αστυνομία των ΗΠΑ…
Από το Blogger.