“Βόμβα” από Τσεχ! “Κρεμάει” τα γάντια του ο θρυλικός τερματοφύλακας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

“Βόμβα” από Τσεχ! “Κρεμάει” τα γάντια του ο θρυλικός τερματοφύλακας

Μόλις στα 36 του χρόνια και στην πρώτη του σεζόν ως αναπληρωματικός στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Πετρ Τσεχ αποφάσισε να “κρεμάσει” πρόωρα τα γάντια του και να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο Τσέχος τερματοφύλακας υπήρξε ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ όλων των εποχών, έχοντας αναδειχθεί τρεις φορές στην καλύτερη ενδεκάδα του Τσάμπιονς Λιγκ και μία φορά σε τελική φάση Euro, στο ιστορικό για την Ελλάδα 2004, όπου νικήθηκε τελικά από τον Δέλλα στην παράταση, για να μείνει εκτός τελικού.
Στη συλλογική του καριέρα δε, κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας με την Τσέλσι, αλλά και ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πλήθος τίτλων έχει στο παλμαρέ του και από το ξεκίνημα της καριέρας του στην πατρίδα του.

Η ανακοίνωση του Τσεχ

“Αυτή είναι η 20η σεζόν μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο, οπότε νιώθω ότι ήρθε η ώρα να ανακοινώσω την απόσυρσή μου στο τέλος της σεζόν. Έχοντας αγωνιστεί για 15 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ και κερδίζοντας κάθε τρόπαιο, νιώθω ότι έχω πετύχει ότι θα μπορούσα να έχω πετύχει.
Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στην Άρσεναλ, ελπίζοντας να κερδίσω ένα ακόμη τίτλο αυτή τη σεζόν και στη συνέχεια ανυπομονώ να δω τι κρύβει για μένα η ζωή μακριά από τα γήπεδα.”

 Προβολή εικόνας στο Twitter
Από το Blogger.